Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


REVOLÚCIÓ # 26.

18-as_karika.jpg.ashx.jpgA BEJEGYZÉS ELÉRTE A 400 KATTINTÁST, KÖSZI!

imgp2651.jpg

 

REVOLÚCIÓ # 26.

 

POSZTHIPERPRIMITIVISTA EGYÉNISÉGEK LAPJA

(MISKOLC, 4089)

MÉRET: A/5

TERJEDELEM: 40 OLDAL

 

TARTALOM

 

BORÍTÓN: ROHADÉK GRAFIKÁJA: TAKARODJATOK INNNEN!!! (HÁTLAPON PERIFÉRIA PLAKÁT, KÉSZÍTETTE ROHADÉK)

ROHADÉK ÍRÁSOK: AZ EGYEDÜLMARADTAK BALLADÁJA ; EGYETEMES MŰVÉSZETI TÖKETLENKEDÉS AVAGY A KULTÚRFORRADALOM FÉLREÉRTÉSE ; POSZTHIPERPRIMITIVIZMUS

EMBERISÉ XÉGYENE ÍRÁSA: HŰSÉGES (SZEGMENTISTA)

BARTOS CS. ISTVÁN ÍRÁSOK: SZTÁLIN KÉP A FALON C. KÖTET (ELSŐ) RÉSZLETEI (MOSLÉKFŐZŐ BARTOS FILOZÓFIAI BESZÉLYEI, SZERETTE A PIÁT, ESZMEI HATALMAM!, A FILOZÓFIÁMRÓL, KÖVETKEZETES IDEOLÓGIA, A BAROMÁLLATJA ADY, SZÁJBAKÚRT KÖLCSEY, EGY TÉLI REGGELEN (KEDD, SZERDA), PUSZTASÁGI GONDOLATOK, FILOZÓFUS ÉS MUTATVÁNYOS 1-4)

CSETSZAR: --

EGYÉB ÍRÁSOK : BTK. ZAKLATÁS 176/A § ; OLDIZD MEG A TÖLTIT (EGY VALÓSZÍNŰSÍTHETŐEN CSALÓ, ÖNMAGÁT PROSTIKÉNT HIRDETŐ ILLETŐ) LEVÉL ;

GÖMÖRI HÍREK FOTÓI:  TRÜKKÖS FELIKS

SYPORCA WHANDAL ÍRÁSAI: REFLEKCIÓ NEMZETI, ÉS VALLÁSI SZIMBÓLUMOK ÉGETÉSÉRE (ELÍTÉLEM...) ; ATEIZMUSOM ATEIZMUS-E? ; BULLDÓZER KÖTET VERSEINEK LEÜLEPEDÉSÉRE REFLEKTÁLÁS... NEM KRITIKA AHHOZ NEM ÉRTEK

FESTMÉNYEK ÉS FOTÓK: --

LEMEZKRITIKA : 25 ÉVES A THE PRODIGY - 6. ALBUM: THE DAY IS MY ENEMY

 

TOVÁBBÁ OLDIZD MEG A TÖLTIT - RIBANC TERJESZTETT KÉPEI, PRODIGY FOTÓK, ÉS NÉHÁNY EGYÉB AGYHALÁL A NETRŐL (PL. A KROKODIL NEVŰ DROG HÚSLEMARÓ HATÁSA)

 

(AZ ÚJSÁGHOZ KÉRÉSRE JÁRHAT, DE NEM BIZTOS HITLERSZALONA #3., VAGY 4. SZÁM (HIPERFASISZTA 100% HANDMADE D.I.Y. FANZIN) , ESETLEG ROHADÉK - ZSINNYEGTETŐK C. RENEGÁT PROJEKT KISFÜZETEK 001. SZÁMÚ KIADVÁNY (ROHADÉK LEGELSŐ NOVELLÁJA, EGY ÉVTIZEDDEL KÉSŐBB SZEGMENTIZÁLT VÁLTOZATA)

 

AZ ÚJSÁG TARTOZÉKAI:

1. NYLONTASAK

2. KIVÁGOTT SZÍNES KÉPEK A KÖVETKEZŐKRŐL: ZÁSZLÓK (AMCSI, OSZTRÁKMAGYAR MONARCHIA, OROSZ, ANGOL, FRANCIA, SZERB, ROMÁN) VALLÁSHOZ KÖTHETŐ JELKÉPEK (KERESZT, ISZLÁM, ZSIDÓCSILLAK), TUDATMÓDOSÍTÓK (DROGOK, CIGARETTA, ALKOHOL, BARBIBABA, BLINGBLING, KANNABISZLEGALIZÁLÓ SEGGFEJEK, KERESKEDELMI TÉVÉCSATORNÁK ÉS BÜDÖS CELEBJEI), MÁRKÁK (KOKAKÓLA, TESZKÓ-ÓSÖN, NÁJK, MEKI) IDEOLÓGIAI JELKÉPEK (HOOROGKERESZT, SARLÓKALAPÁCS, KRISNA); EMBERPUSZTÍTÓ ALKOTÁSOK (LŐFEGYVER, TANK, ATOMBOMBA) ; TŐZSDE - MINT A GAZDASÁGOK KIRABLÁSÁNAK KÖZPONTJA.

3. ÖNGYÚJTÓ

- NYILVÁN, AMELYIK KÉPET NEM GYÚJTJA FEL VALAKI, ANNAK AZ ÁBRÁZOLÁSNAK A KÖVETŐJE. ITT NINCS ÁTMENET, VAGY ELPUSZTÍTOD, TEHÁT ELISMERED, HOGY NEM ÁLL FELETTED ÉS KÉPES VAGY ELDOBNI MAGADTÓL, VAGY MEGTARTOD, TEHÁT ELISMERED, HOGY URALKODIK FELETTED, VAGY FÉLSZ TŐLE! AZ ÖNGYÚJTÓ KÉTÉLŰ: FEL LEHET VELE GYÚJTANI MAGÁT A REVOLÚCIÓT IS. KÍVÁNCSIAK VAGYUNK, KI LESZ OLYAN BÁTOR, AKI FELGYÚJTJA, MIUTÁN MEGVETTE. AZ ÚJSÁG NEM VÉLEMÉNYT OSZT MEG, HANEM KÉRDÉST TESZ FEL. AZ ÚJSÁG UGYANIS AZ ELSŐ A VILÁGON, AMELY FELISMERTE, HGOY MINDIG ANNAK VAN IGAZA, AKI ÉPPEN BESZÉL, EZÉRT NEM ALKOT IDEOLÓGIÁKAT, HANEM CSAK SZEMBEFORDÍT VELÜK.

 

 

KÉPEK A LAPRÓL:

imgp2652.jpg

imgp2667.jpgimgp2669.jpgimgp2671.jpgimgp2672.jpg

 

 

 

FEL MERED

 

 

GYÚJTANI?

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.