Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OLVASS BELE A REVOLÚCIÓ #26.-BA

A BEJEGYZÉS ELÉRTE A 400 KATTINTÁST, KÖSZI!

POSZTHIPERPRIMITIVIZMUS!

 

ÍRTA ROHADÉK , 4089

 

still0000.jpgÉLETCÉLUNK, HOGY A KULTÚRA ELSŐSZÁMÚ KÖZELLENSÉGEI LEGYÜNK. HA EHEZ GYALÁZNI KELL, MEGTESSZÜK, HA EHEZ TIPORNI ÉS LEKÖPNI KELL, MI LESZÜNK AZ ELSŐK. A JÓINDULATNAK SZIKRÁJA SINCS BENNÜNK, AMIKOR VALLÁSOS EMBEREKRŐL, HÉTKÖZNAPI TAHÓKRÓL, KULTÚRDILETTÁNSOKRÓL VAN SZÓ. (...) A VALLÁS BŰNÖKRŐL BESZÉL, PEDIG A LEGNAGYOBB BŰN A VALLÁS.

MI, A RENEGÁT PROJEKT VAGYUNK A KÉTLÁBON JÁRÓ HITELES PERIFÉRIA, EZÉRT NYÍLTAN PUSZTÍTUNK, GYÚJTUNK FEL ÉRTÉKTELENSÉGET, A PERIFÉRIA ELLENSÉGEIT. AZ ÉRTÉKTELENSÉG RAGASZKODIK A LOGÓHOZ, AMIVEL POPULÁRISSÁ SILÁNYUL, HOGY MEGVETESSE MAGÁT A TÁJÉKOZATLAN KISPOLGÁRRAL. A VALLÁS MÁSOK FÉLELMÉBŐL MILLIÁRDOKAT PROFITÁL, A FÉLELEM SZINTÉN A BÖLCSESSÉG HIÁNYA. (...) EGYES NEMZETI ZÁSZLÓK A MEGOSZTÁST NÖVELIK, ÉS HAMIS ÉRTÉKITÉLETET KÖZVETÍTENEK. AKI MINDEZT FELISMERI ÉS ELPUSZTÍTJA, AZ ÁLTALUK KULTÚRAKÉNT APOSZTROFÁLT KÁROS DILETTANIZMUS MEGCSÚFOLÓJÁVÁ, OSTOBÁVÁ DEGRADÁLJÁK, ÉS KIGÚNYOLTATÁSÁVAL A SAJTÓT ÉS A KÖZVÉLEMÉNYT A SAJÁT ÉRDEKVÉDELMÜKRE FORMÁLJÁK. A REVOLÚCIÓ POSZTHIPERPRIMITIVISTA LAP MINDEZZEL SZEMBESZÁLL. KÖVETELJÜK AZ OSTOBASÁG JELKÉPEINEK KIVONÁSÁT MAGYARORSZÁGRÓL (...)

 

 

SYPORCA WHANDAL:

 

REFLEKCIÓ NEMZETI, ÉS VALLÁSI

 

SZIMBÓLUMOK ÉGETÉSÉRE

 

ELÍTÉLEM, MINDEN VALLÁSI JELKÉP, ÉS NEMZET ZÁSZLAJÁNAK ELÉGETÉSÉT! ELHATÁROLÓDOK VALLÁSI JELKÉPEK, ÉS NEMZETI LOBOGÓK FELGYÚJTÁSÁTÓL!

A MEGSEMMISÍTÉS VAGY TISZTÍTÓTŰZ HELYETT, ALTERNATÍV MEGOLDÁSNAK LÁTOM A VIZZEL VALÓ MEGTISZTÍTÁSUKAT, KITEREGETVE ELÉRHETJÜK, HOGY TISZTA LAPPAL INDULHASSUNK!

TISZTELET CSAK TISZTELEADÁS ELLENÉBEN VÁRHATÓ EL.

BÉKÉS EGYMÁS MELLETT ÉLÉS, CSAK KÖZÖS MEGBECSÜLÉSEN ALAPULHAT.

GAZDASÁGI-POLITIKAI ÉRDEKEKCSOPORTOK TETTEIT EGY ZÁSZLÓ ALÁ VONNI SZTEROTIPIZÁLÁS LENNE, ÉS KIREKESZTÉS AZOKKAL SZEMBEN, AKIK VALLÁSI ETNIKAI -NEMZETISÉGI HOVATARTOZÁSUK MELLETT, ÉS AZON TÚLLÉPVE TUDNAK EMBERI ÉRTÉKEKET TEREMTENI.

(...)

 

 

SYPORCA WHANDAL:

ATEIZMUSOM ATEIZMUS-E?

 

ISTEN BIZTOS, HOGY LÉTEZIK, CSAK AZ NEM BIZTOS, HOGY ÉN HISZEK BENNE...

ÉS Ő HISZ-E ÉNBENNEM?

TUDJA-E, HOGY VAGYOK, ÉS CSAK EGY VAGYOK...

VAGY CSAK EGY, A SOK KÖZÜL....

FÁJ NEKI, HA FLEGMÁN AZ ARCÁBA KÖPÖM A TAGADÁSOM,

ÉS ÉLVEZI, HA A MELLÉN DÖNGETEK, HOGY ENGEDJEN BELJEBB?

 

 

THE PRODIGY – 25 ÉV AZ ELEKTROMOS ZENE TRÓNJÁN (LEMEZKRITIKA)

 

TELJESEN MINDEGY, KI MIT GONDOL, MOND, VAGY ÉREZ: A PRODIGY MAGASAN A LEGJOBB, ÉS NEM VITÁZOM. NEGYED ÉVSZÁZADA ONTJÁK A BRUTÁLIS ZENÉKET, ÉS MINDENKI ŐKET MAJMOLJA – VAGY CSAK PRÓBÁLJA, DE NEM MEGY. A RAJONGÓIT NEM MEGOSZTJA, HANEM ÖSSZEHOZZA, UGYANIS NAGYJÁBÓL MINDEN MŰFAJ SZERELMESE SZERETI VALAMENNYIRE, DE MINDENKÉPPEN ISMERI.

 

A SORBAN LÉNYEGÉBEN 6. NAGYLEMEZ A THE DAY IS MY ENEMY CÍMET VISELI, MONDHATJUK HOGY AZ ELŐZŐ LEMEZ EGYENES FOLYTATÁSA, NEM ÚGY MINT EDDIG BÁRMELYIK. FANTASZTIKUS, AHOGY LIAM HOWLETT, A ZENEI AGYKÖZPONT EGYSZERRE KÉPES ÚJAT, ÉS KLASSZIKUSHOZ PÁROSÍTHATÓT ALKOTNI, EGY ’97-ES INTERJÚJÁBAN KÖZÖLTE, HOGY „A SORLEMEZ MINDIG AZT MUTATJA, AHOL ÉPPEN JÁRNAK”, MERT FOLYAMATOSAN ALAKULNAK, NEM ÁLLNAK MEG EGY HELYBEN. EZT CSAK A SZABÁLYOS, RENDSZERES ALKOTÓMUNKA TESZI LEHETŐVÉ, ÉS ŐRÓLA MINDEN ELMONDHATÓ, DE HOGY ÜL A SEGGÉN ÉS PIHEN, AZ KIZÁRT. BŐVEN TÚL A NEGYEDIK IKSZEN SEMMIVEL SE LÁJTOSABB, MINT RÉGEN, SŐT A RÉGI LÁJTOS EHHEZ KÉPEST. SZINTE MÁR CSAK ARRA HAJAZ, HOGY DARÁLJON, MERT ÉSZREVETTE, HOGY A KÖZÖNSÉG IS EZT VÁRJA TŐLE, DE NEM FELEL MEG A KÖZÖNSÉGNEK, CSAK MAGÁNAK, Ő NEM TEHET RÓLA, HOGY SZERETIK, AMIT CSINÁL. (...)

 

 

OLDIZD MEG A TÖLTIT!

 

Sya drágám, cuki vagy, szercsi ari vagy, baj lenne ha kevés ruciban várnálak??
> nekem nagyon rosszul esik, ha azt érzem hogy nem bízol bennem!!!! egészségügyi papírommal is igazolom, hogy egészséges vagyok!! soha nem is volt semmi bajom!!!
> Te értenél hozzám?? tudnád hogy hol kell nyalni, puszilgatni engem? ahhh már úgy várom hogy a merevedő farkaddal csapkodd a popsim hátulról

> itt rólam van szó! csak az én kedvemért kell töltizned és kérlek egyáltalán ne a pénzt nézd, hanem az én kérésem.

(...)

> Most is ráérek, teljesen egyedül lakok, 06-20-423-3841-re töltizz, Postáról, vagy bármilyen ATM, bankautomata, egyben 15 ezret!! smst-t írj utánna, ne mailt, mert nem leszek gépnél!!
> Tölti után adok házszámot is, szercsi, és kérlek csak csokival gyere, mert imádom az édességet!! írj utánna ölellek,
> pusy a doromboló pucsítgatós kiscicád


(...)

 

 

Hűséges

 

Szegmentista stilusban irta:

 

Emberisé Xégyene

 

A hűves belvároson át stáltam és. Amikor mellémszegődve, néha meg megállva, jött velemé s utánam és velem. Kedves volt, halkan adott ki hangot nem szavart vele. Jött. Úgy jött, ahogy a szél. Mindkettőneket fujt a szél, ő csak sodrodott. Szegény, csak eldobták. És most velem akart jönni mellettem, társamként és a fényekkel nem törődött, zörgott halkan, de nem panasz volt, nem kocsmázott, nem (...)

 

 

EGYETEMES

 

MŰVÉSZETI

 

TÖKETLENKEDÉS,

 

AVAGY A

 

KULTÚRFORRADALOM

 

FÉLREÉRTÉSE

 

ÍRTA: MAGTALAN SENKIHÁZI, A NIHILISTA PRÓFÉTA, A HATUJJÚ KULTÚRDIKTÁTOR, PROTONYILAS ROHADÉK

 

FIGYELMEZZETEK POSZTHIPERPRIMITIVISTA SZAVAMRA!

A KULTÚRFORRADALOM NEM KEDVENC VERSEK KÖZLÉSE A FASZBUKON. A KULTÚRFORRADALOM NEM PUNKZENEKAROKKAL KÉSZÜLT HÚDERENDHAGYÓ RIPORT EGY VACAK FANZINBAN. A KULTÚRFORRADALMAT NEM ALKOTJÁK SEM TÁRSADALMI, SEGYÉN ELVÁRÁSAI. A MAI KULTÚRFORRADALOM ÖNELLENTMONDÁSOS!

A KULTÚRFORRADALOM NEM PORNOGRÁF, NEM ÜZENETTELEN ÉS NEM KÖZÖNSÉGES, DE A KULTÚRFORRADALOM NEM FÉL KIMONDANI MÁSOKAT BÁNTÓ IGAZSÁGOKAT – SŐT ,ERRE TÖREXIK. A KULTÚRFORRADALOM KÉREM AKÁR ÖNMAGÁBA IS BELERÚG, VAGY SZERETTEIBE. NINCSEN JÓPOFIZÁS, KÖRÜLÍRÁS ÉS FELÜLETESSÉG.

A RENEGÁT PROJEKT ILYEN, MERT VALÓBAN, BIZONYÍTOTTAN HITELES ÉS IRÁNYÍTHATATLAN. A RENEGÁT PROJEKTNEK MINDIG IGAZA VAN! AMIKOR AZT ÁLLÍTOM, MAGYARORSZÁGON TEHÁT EGYETEMES, AKADEMIKUS TÖKETLENKEDÉS VAN, AKKOR AZ ÚGY IS VAN! A MŰVÉSZEK BALFÁCÁNOK, A KIADÓK DILETTÁNSOK, A MECÉNÁSOK PEDIG ÍZLÉST NÉLKÜLÖZŐK.

ITT MINDEN MŰVÉSZ CSAK ELADNI AKAR, NEM ALKOTNI; A KIADÓK AZT HISZIK, TUDJÁK MIT ÉRDEMES KIADNI, MERT NEM ÉRTÉKBEN MÉRIK, HANEM ÜZLETI MEGFONTOLÁSBÓL CSELEKEDNEK, ÉS PERSZE ÁLLAMI VAGY BÁRMILYEN TÁMOGATÁSÉRT SÍRÁNKOZNAK CSÚSZÓMÁSZÓ MÓDJÁRA A KOSZOS GALERISTA SEGGFEJEKKEL EGYÜTT (...)

KOMPOZÍCIÓS ÉRZÉK, SZOCIOGRAFIKUS EMLÉKEZET ÉS RAJONGÁS NÉLKÜL CSAK VÉLEMÉNYED LEHET, EZEK PEDIG MÉG SOK ÚN. MŰVÉSZBŐL IS HIÁNYOZNAK. EZ UTÓBBIAKAT HÍVOM NEMTELEN EGYSZERŰSÉGGEL MEGÉLHETÉSI SZARHÁZIKNAK. EHELYÜTT MEGEMLÍTENÉM, HOGY JÓMAGAM GYŰLÖLÖM, MEGVETEM ÉS KIPUSZTÍTANDÓNAK, AGYONVERENDŐNEK TARTOM AZT, AKI MÁS FESTMÉNYÉVEL KERESKEDIK.

(...)

A KULTÚRFORRADALOM ÉRDEMI LÉNYEGE – KI KELL SZABADÍTANI A POLITIKAI ÉS A KÖZGONDOLKODÁS BEFOLYÁSA ALÓL, KI KELL SZABADÍTANI A KÜLFÖLDI ÁRAMLATOK ALÓL, A TÉVHIT ALÓL, HOGY LE VAGYUNK MARADVA BÁRMIRŐL IS – SEMMIRŐL SEM VAGYUNK LEMARADVA, CSAK MÉG NEM KEZDTÜK EL IGAZÁN – KI KELL SZABADÍTANI A GAZDAG, ÜZLETI ÉRDEKELTSÉGŰ DILETTÁNSOK ALÓL, ÉS AZ ÉLETÉBE ECSETET A KEZÉBE NEM FOGOTT „VÉLEMÉNYALKOTÓK” ALÓL.

(...)

 

 

Moslékfőző Bartos filozófiai

 

beszélyei

 

             Sztálin kép a falon

Öregapám hozzám hasonlóan fanatikus
Volt! Nem a HÜLYE, BAROMARCÚ
FÓSZER a Jézus lógott az ágya fölött
a szobában, mint nagy Istene, hanem a
Sztálin képe! Az volt neki a Nagy Istene!!!
Ez belém rögzült még gyerek-
koromban. Aztán később megnéztem a
hátteret is! Hogy valójában ki is volt az a
Sztálin? Áttanulmányoztam, értékeltem, és
magamévá tettem a filozófiáját. Így tehát
Én magam is mint unoka, ki tettem a szobában
az ágyam fölé a NAGY Sztalin képet, hogy
mindig vigyázzon az ideológiámra!!!!!

(...)

                            A baromállatja Ady

Ki a KURVA, PICSÁT érdekel Ady Endre semmitmondó
sekélyes kesze-kusza költészete? Lehet, hogy a párizsi
drogos éjszakák Kaszanovája, egymás után három pinát
megtudott farkalni.. Ezt nem vonja kétségbe senki!..
De, következetlen FINGDUMÁJÚ köpönyegforgató
kaméleon volt, aki hol, a hülye isteninek, hol meg a bolsevikok
seggét nyalta. A hülye, BAROMÁLLATJA, a szifiliszes
MOCSKOS, TETÜJE, nem tudta eldönteni, hogy hová
melyik oldalra is álljon!!!   

(...)

 

 

 

 

 

Az egyedülmaradtak balladája

 

Írta: Rohadék

 

Ezt az írást a fiatalon, igazságtalanul elhunyt ÉDESANYÁM (...) emlékének ajánlom. Pusztuljon mindenki az útjából, hogy őt soha baj ne érje többet, még ha az az életembe kerülne is, mert ha helyet cserélhetnék vele, azonnal megtenném.

 

(...)

Nekem most el kellene bújnom valahová. Pedig eleget voltam már egyedül. Átkozni is tőle tanultam, most mégis úgy megyek, mint akit megátkoztak. Várom az ajtónál, hátha belép, hiába… így megfordulok és elkullog-NÉK, de nem visz a lábam. Minden értéktelenné vált mert nem mondhatom el neki. (...)

Őneki nem tudtál magyarázni, nem hatott észérv, úgy volt ahogy mondta, és punktum. Született szolga. Nem vagyok milliomos, nem értek a harácsoláshoz. Nem tudok másokon áttaposni, hogy megéljek. Nem tudok ugyanazon az ajtón belépni, amelyiken ki. Nem alázatból kerülöm ki az embereket az utcán, hanem mert Ő így nevelt. Hogy tisztelj. Ennek kölcsönösnek kéne lenni, de inkább kinevetik, és akik kinevetik ezt, nem tanultak tiszteletet – én pedig nem játszom a játékukat, az ő játékuk hogy élj ahogy tudsz, inkább te vedd el, minthogy tőled vegyékel – ebben a gondoskodás szikrája nincs meg, ezzel képtelen vagyok azonosulni. Őmiatta. Amit mondott, amire tanított, a tenyerével. Csak egy ostoba magyar vagyok, akit az ostoba kuruckodó MORALITÁSAI, ELVEI, EMPÁTIÁJA vezetnek, de ez nem azt jelenti, hogy magamnak és a büdös kis fasszopó családomnak akarok jót elsősorban, hanem MINDENKINEK! Én más nemzetekkel ellentétben csóró vagyok – viszont érzelmileg milliomos, szöges ellentétben az álszent, pojáca, nagypofájú pénzmilliomosokkal, a gerinctelen módon fösvény, pitiáner vagyonát nyálcsurgó ordasként őrző középosztállyal és a sunyi, önhitt senkiházi kispolgárokkal – és láttam, hogy Ő különb volt mindtől. És ebből TARTÁSt tanultam. Tény hogy érzelemből nem élek meg, se most, semáskor, és a társadalom ott tart még mindig , hogy mennyi a fizetésed,és nem ott, ohgy mit rejt a szíved. Kevesen képesek felfogni hogy nem az élet hossza lényeges, hanem a stílusa. Ízlést nem vehetsz pénzért. És én piszkosul makacs vagyok mint Ő. Nem érdekel ki szerint van igazam, csak csinálom a dolgomat. Nem volt Ő szent. Nem emelem piedesztálra. Ostoba volt mint a tök. De ne m ismerek senkit aki szánnivalóbb, édesen szerencsétlenebb volt nála. Az ostobák adóját fizette*, és mikor engem meg kellett volna védeni, nem állt mellém. (...)

 

MONDJAD A KÍNODAT: ROHADEEK@CITROMAIL.HU

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.