Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LEGALIZÁLÓK TÉVEDÉSE

A BEJEGYZÉS ELÉRTE A 300 KATTINTÁST, KÖSZI!

KIBASZOTT ROSSZ HÍREM VAN A KÖNNYŰDROGOK LEGALIZÁLÁSÁT KÍVÁNÓ FASZFEJEKNEK: TÖRTÉNELMILEG TANULATLANOK, A SZABAD KERESKEDELEMNEK NEVEZETT VILÁGKIFOSZTÁS ÉS KAPITALISTA TÖREKVÉSEK MEGTÉVESZTETT IDIÓTÁI.

ÍRTA INGYEN, TÖRTÉNELEMKÖNYVEK ALAPJÁN: ROHADÉK

 

ANGLIÁBÓL SZÁRMAZIK A GONDOLAT, MISZERINT JÖJJÖN LÉTRE A SZABAD KERESKEDELEM. EZ ÍGY TÖK SZÉPEN HANGZIK, AZ A BAJ, HOGY A HASZNOT KIZÁRÓLAG A SAJÁT ZSEBÜKBE KÍVÁNTÁK TENNI, ÉS MEG IS TETTÉK, GYAKORLATILAG A VILÁG KÁRÁRA. AZ ANGOLOKNAK A SAJÁT ÉRDEKEIK VOLTAK FONTOSAK, BIRODALOMBAN GONDOLKODTAK, HOGY EZ MILYEN ÁRON, ÉS MILYEN MÓDSZEREKKEL, KURVAMINDEGY. NYUGTALANÍTÓ VOLT, HOGY MINDENKI BESZOPTA EZT A SZABADSÁG SZÓBA BURKOLT GECIT, MERT A GONDOLKODÁS AZ 1800-AS ÉVEK ELEJÉN MÉG LUXUS VOLT (MOST IS.), HOGY KÍNA KIZÁRÓLAG EZÜSTÖT VOLT HAJLANDÓ VÁSÁROLNI, TEHÁT A PÉNZ CSAK ODAFELÉ ÁRAMLOTT, KIFELÉ NEM. NANÁ HOGY BOSSZANTOTTA A TAHÓKAT. MIVEL INDIÁT MÁR LETAROLTA ERŐSZAKKAL, CSINÁLHATOTT AZON A VIDÉKEN JÓL TERMŐ TEÁT, TEHÁT NEM KELLETT KÍNÁTÓL VÁSÁROLNI, ÍGY KÍNÁNAK A NYAKÁN MARADT A CUCC. EZ A KIÉHEZTETÉS MÓDSZERE, NAGY ADAG FASZSÁG KELL HOZZÁ, AZ ANGOLOKBAN MEGVOLT, MINT LÁTJUK. DE EZ MÉG CSAK A KEZDET.

MÁKFÖLDET IS TELEPÍTETTEK INDIÁBA... "TERMETT MINDENFÉLE MINŐSÉG A MORZSOLÓDÓ, VAGY RAGACSOS, DURVA BOMBAYTÓL A DÚS, MADRÁSZI MORFIUMIG. AZ 1700-AS ÉVEK TÁJÁN A TÁRSASÁG NÉHÁNY MINTÁT KÜLDÖTT KUANGCSOUBA, ÉS A KÍNAIAK MEGKÓSTOLTÁK." A KÍNAIAK CSAK KIS MENNYISÉGBEN VÁSÁROLTÁK, ORVOSI CÉLBÓL, MERT MINT AZ ANGOLOK MONDTÁK: FÁJDALMAT CSILLAPÍT ÉS ÖRÖMET AD. DE AZ ÓPIUM ERŐSEBB MINT A TEA, ERŐSEBB FÜGGŐSÉGET IS OKOZ. AZ 1830-AS ÉVEKRE MÁR KÍNAIAK MILLIÓI LETTEK ÓPIUMFÜGGŐK - PEDIG AZT HITTÉK, EZZEL MEGGYÓGYULNAK, MERT EZT HIRDETTÉK RÓLA, HOGY GYÓGYSZER.  EZ KOMOLYODÓ BEVÉTEL ANGLIÁNAK, AHOL A MÁK PERSZE TILTVA VOLT, NEM VOLTAK HÜLYÉK, HOGY ŐK IS BESZOPJÁK. A TÖRVÉNY CSAK EGY VÁROSBAN ENGEDÉLYEZTE A CUCC ÁTVÉTELÉT, DE EGYRE TÖBB HELYEN ILLEGÁLISAN CSEMPÉSZTÉK BE KÍNÁBA: VOLT PIACA MÁR. 1830-BAN A BRIT PARLAMENT TÖRVÉNYESEN HOZZÁJÁRULT AZ ÓPIUM KÍNÁBA VALÓ SZÁLLÍTÁSÁBA, ÉS EZER HAJÓT INDÍTOTT ÚTNAK. ITT MÉG KÍNA JÓZANABBIK FELE IRÁNYÍTOTT, ÉS 1838-BAN BEHOZOTT EGY TÖRVÉNYT, HOGY AKI ÓPIUMMAL KERESKEDIK, HALÁL. A BEHOZOTT ÁRUT PEDIG MEGKERESTÉK ÉS ELÉGETTÉK - AMI NEM VOLT KEVESEBB MINT EZER TONNA! AZ ANGOLOKNAK ÍGY MÁR VOLT OKA HOGY HÁBORÚT INDÍTSON. AZ ÁGYÚIKKAL SZEMBEN A MANDZSU SEREG TEHETETLEN VOLT, SZÉTLŐTTÉK ŐKET A GECIBE. 1843-RA TÖBB TUCAT KIKÖTŐ HORDTA BE A KÁBSZERT, ÉS JÖTTEK A KERESZTÉNY TÉRÍTŐK IS, EGYIK ROSSZABB MINT A MÁSIK.

EKKOR JÖTT A BOLOND, KLASSZIKUSOKAT KEVERŐ, ISKOLÁKBAN BUKOTT HONG, AKI FELVETTE A KERESZTÉNYSÉGET ÉS KURVASOK HÍVET SZERZETT AZZAL, HOGY TANÍTÁSA SZERINT AZ EURÓPAI EMBER AZ ISTEN, DE AZ ÓPIUM ROSSZ. ÚGYHOGY KÉT TÁBORRA SZAKÍTOTTA A KÍNAIAKAT (FÜGGŐ ANTIKERESZTÉNYEK ÉS TISZTA HÍVŐK), AKIK EGYMÁSNAK UGROTTAK, ÉS KINYÍRTÁK EGYMÁST. ANGLIA NÉMI HEZITÁLÁS UTÁN UGYAN A TISZTA HÍVŐKNEK SEGÍTETT, DE MIVEL SEGÍTETT, MOST MÁR KATONAILAG IS AKADÁLYTALANUL HOZTÁK BE A KÁBSZERT A BALFASZ KÍNAIAKNAK... AMI EZUTÁN TÖRTÉNT, ANGLIA GYARAPODÁSA, ÉS KÍNA LEAMORTIZÁLÁSA.

EBBŐL VÉGÜLIS ÉN ANNYIT VONTAM LE, HOGY A TUDATMÓDOSÍTÓ SZEREK, MINT CIGARETTA, ALKOHOL, ÓPIUM, FŰ, ÉS BARÁTAI, KIZÁRÓLAG EGY ORSZÁG GAZDASÁGI KIZSIGERELÉSÉNEK ELÉRÉSÉRE TERJEDHETNEK EL, ÉS A GYÓGYÁSZATI CÉLRÓL ANNYIT, HOGY AKI EZT ELHISZI, TÖRIBŐL NEM VOLT ZSENI, MERT NEM TANULT BELŐLE - EGYÉBKÉNT NEM CSAK KÍNÁVAL KAPCSOLATBAN TUDNÉK ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ TÖRTÉNETEKET MONDANI, AMERIKA RÉVÉN LETT PÉLDÁUL MINDENKI DOHÁNYFÜGGŐ, MERT A GYÁRTÓK SZÁNDÉKOSAN, ELŐRE MEGFONTOLTAN ELTITKOLTÁK A BELETETT, FÜGGŐSÉGET OKOZÓ NIKOTINMENNYISÉGET, STB STB STB STB STB STB...... EGYSZERŰ ÜZLETI MANIPULÁCIÓ ÁLDOZATA VAGY TE KIS FÜVES GECI, FELFOGTAD?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.