Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A REVOLÚCIÓ 0-10 IDŐSZAKÁBAN MEGJELENT TOVÁBBI RENEGÁT PROJEKTES KIADVÁNYOK

a revolúció időszakában megjelent további kiadványok

A REVOLÚCIÓ MAGÁVAL A RENEGÁT PROJEKTTEL FOGLALKOZOTT, AMIBE TÖBBEN BELEFÉRNEK, DE AZÉRT AKADNAK OLYAN KÉRDÉSEK, AMIRE A REVOLÚCIÓ NEM AD MEGFELELŐ VÁLASZT, ILYENEK AZ ÖNÁLLÓ KEZDEMÉNYEZÉSEK. EHHEZ A PROJEKTBEN MINDENKINEK JOGA VOLT, NEOMACI-N ÉS ROHADÉKON KÍVÜL MÉGSE NAGYON ÉLT VELE SENKI, AMI SAJNÁLATOS, DE ELFOGADOTT VOLT.

 

BULLDÓZER

NEOMACI ÉS ROHADÉK KÖZÖS VERS-JELLEGŰ KÖTETE. AZ ÖTLETE 2001-BEN MERÜLT FEL. A MŰVEKET EGYMÁSTÓL VÁLOGATTÁK 2002-BEN, DE A KIADÓKERESÉS NEM JÁRT EREDMÉNNYEL, AMIKOR IS NEOMACIT VÁRATLANUL 2004 ÁPRILISÁBAN DILIHÁZBA ZÁRTÁK, DE AMIKOR KIJÖTT, AZ ELSŐ DOLGA VOLT, HOGY TELKÉT ELADVA, ANNAK EGY RÉSZÉT A NYOMDAI MUNKÁRA KÖLTVE ALIG TÖBB, MINT HÚSZ PÉLDÁNYBAN KIHOZZA EZT ÉS A SAJÁT KÖTETÉT 2007-BEN. KÁBÉ 60-70 OLDALAS, A/5-ÖS MÉRETBEN.

 

 

 

AZ ÖREG CSAPÁGY ÉS A TENGELY

NEOMACI ELSŐ ÉS UTOLSÓ ÖNÁLLÓ VERS-JELLEGŰ KÖTETE, 50-60 OLDAL, MELYBEN 10 FF GRAFIKA IS SZEREPEL TŐLE.

 

 

 

 

 

VÍZCSEPPEK

ROHADÉK ELSŐ PRÓZAKÖTETE 5 ÍRÁST FOGLAL MAGÁBA, KÖZTÜK A NEVES "LFZO" CÍMŰT, MELY A NEOPRIMITIVIZMUS ÉS AZ AKKORIBAN SZÜLETŐ HIPERPRIMITIVIZMUS KÖZÖT LAVIROZ. AZ ÖTÖDIK ÍRÁS AZONBAN EGY SZEGMENTISTA VÁLTOZATA EGY ÉVEKKEL AZELŐTTI APRÓCSKA NOVELLÁNAK. KORSZAKALKOTÓ!

 

 

 

 

 

RENEGÁT PROJEKT 1.

A ZENEI MUNKÁSSÁGRÓL, PONTOSABBAN AZ EDDIGI 32 LEMEZ ELSŐ TÍZ CD-JÉRŐL (2003) SZÓLÓ KÖTET ELSŐ RÉSZÉNEK BÁR JELENLEG NINCS FOLYTATÁSA, A SZERZŐ, TRÜKKÖS FELIKS KÖZVETLENÜL A QKAC KÖNYV ELKÉSZÜLTE UTÁN SZERETNÉ A MÁSODIK RÉSZT ELKÉSZÍTENI, A MÁSODIK TÍZ LEMEZRŐL (KB. 2004). EBBEN A KÖTETBEN KOMPLETT DALSZÖVEGEK ÉS A ZENÉLŐK KÜLÖN SZEMÉLYES ÉS KÜLÖN CSAPATBELI BEMUTATÁSA TALÁLHATÓ, AZ IDŐSZAK IDEJÉBEN VÉGZETT MUNKÁSSÁGÁNAK BEMUTATÁSÁVAL. A/5-ÖS MÉRETŰ, 150 FF + 24 SZÍNES OLDAL, NYOMDAI MINŐSÉGŰ RAGASZTOTT KÖTÉS

 


 

ROHADÉK - GRAFIKÁK  I.

EGY SOROZAT AKART LENNI, CSAK HIPERPRIMITIVISTA GRAFIKÁKKAL, DE VÉGÜLIS NEM LÁTTAM ÉRTELMÉT, HISZEN A REVOLÚCIÓ IS ERRE SZOLGÁLT...

 

 

 

  

AZ ELSŐ HIPERPRIMITIVISTA GRAFIKAI KÖTET

SZERZŐJE ROHADÉK, NAGYJÁBÓL 110 OLDAL ÉS A NAGYSÁGA 12X12 CM KÖRÜL VAN, HARMINC PÉLDÁNY LÉTEZIK KÁBÉ. VANNAK SZÍNES OLDALAI ELSZÓRTAN, RENGETEG OLYAN MUNKÁVAL, AMI A KÖNYV MEXÜLETÉSÉT CSAK 1 ÉVVEL ÉLTE TÚL, MERT ROHADÉK FELGYÚJTOTTA VAGY SZÉTTÉPTE AZOKAT A MUNKÁKAT.


 

 

PROVÓCIÓ (REVOLÚCIÓ-PROVOKATŐR SPLIT FANZINE) - PROMOCIÓS CÉLLAL KÉSZÜLT KÖZÖS KIADVÁNY, ROHADÉK ÉS KUDRI DÁVID SZERKESZTÉSÉVEL.50 PÉLDÁNY VOLT BELŐLE ASZEM, ÁNÉGYES MÉRET, FF, KÁBÉ 16 OLDAL, TŰZÉS.

 

 

 

 

 

 

KURVANAGY MŰVÉSZET

TÖMÉNY GÚNYOLÁSA AZ ELSŐ BRÁNERBÉLA DÍJASNAK., APRÓ A/6-OS FF 16 OLDALBAN, TALÁN 60 LÉTEZIK BELŐLE.

 

 

 

 

 

"EZEKET" VAGY "SZÜRKE KÖTET"

ROHADÉK MÁSODIK PRÓZAKÖNYVE SZÁNDÉKOSAN (?) NEM KAPOTT SE BORÍTÓT, SE CÍMET, A LEGGYAKORIBB ELNEVEZÉSEI A SZÜRKE KÖTET ÉS AZ EZEKET?, 20 PÉLDÁNY LÉTEZK, ÁNÉGYES MÉRET, 110 OLDAL, RAGASZTOTT KÖTÉS, FF

 

 

 

 

 

 

*****

EZEKEN KÍVÜL: KINYOMTATOTT SZÓRÓANYAG, PLAKÁTRENDEZVÉNYEINKRŐL, FELOLVASÓEST, LAPSZÁM-, ÉS KÖTETBEMUTATÓ, STB

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.